top of page

F

Fillerbehandlinger

En skinbooster for huden ved injeksjon av hyaluronsyre, vitaminer og mineraler som fremmer fukt og styrke i huden umiddelbart. Gir et naturlig løft for en sliten hud og fremmer glød. Settes som små micropapler. Ikke en krysslenket hyaluronsyre slik som vanlig filler. Den jevner seg ut i hudlaget og gir spenst, styrke og fukt i huden. Ta kontakt for konsultasjon.

30 min. Kr. 2.200,-

Skinbooster en en tyntflytende fillerbehandling som forbedrer hudkvaliteten. Denne kombinasjonen av hyaluronsyre, peptider og antioxidanter gjenoppretter slapp og gusten hudtone. Vitenskapelig bevist å øke hudens kvalitet, og brukes primært i ansikt, hals, bryst og hender. Pakkepris for 3 behandlinger for et optimalt og langvarig resultat.

30 min. Kr. 5.500,-

Behandling for «hengende munnviker» med bruk av filler Teosyal.

1 time 15 min. Kr. 3.500,-

Behandling mot volumtap i nasolabiale folder med bruk av filler- Teosyal

1 time 15 min. Kr. 3.500,-

Behandling med Teosyal filler for tap av volum i midtre del av ansikt. Kinn og kinnben.

1 time 15 min. Kr. 3.800,-

Bruk av Teosyal RHA serien som tilpasses individuelt. Bedøvelse gis i forkant av behandlingen.

1 time 15 min. Kr. 3.500,-

Profhilo er den første fillerbehandlingen som alene behandler aldringstegn og slapp hud i hele ansiktet. Booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere aldrende og slapt vev. Behandlingen har tatt den estetiske bransjen med storm og ikke uten grunn med sine svært gode resultater. Ved spørsmål om behandlingen, book deg inn på en gratis konsultasjonstime.

Pris kr. 4.000,-

A

Antirynkebehandlinger

Sliter du med overdreven svetteproblematikk? Selve funksjonen til svettekjertlene er å regulere kroppstemperaturen i kroppen vår, men hos noen kan disse være overaktive. Dette betegnes som hyperhidrose og kan for den det gjelder være svært sjenerende og hemmende. Hos oss får du behandling som hemmer nervesignalene for utskillelse av svette. Behandlingen er svært effektiv og varigheten har et gjennomsnitt på 6 måneder. Har du spørsmål om behandlingen ta kontakt for konsultasjon.

30 min. Fra kr. 5.500,-

A

Andre behandlinger

Behandling med CryoPen er en ikke-kirurgisk metode som raskt fjerner vorter og andre uønskede hudlesjoner helt smertefritt. Cryopennen bruker en presis stråle med iskald nitrogengass. Tuppen av Cryopennen holder en temperatur på minus 89 grader. Når gassen treffer det aktuelle hudområdet skjer det et raskt temperaturfall. Dette bidrar til å krystallisere væskeinnholdet i cellene slik at hudcellene dør og utveksten forsvinner. Kulden penetrerer 1 mm på 5 sekunder, så en stilkvorte på 2 mm vil ta 10 sekunder å behandle. Ingen nedetid, raskt og smertefritt, fyser bort uønskede hudlesjoner.

30 min. Fra kr. 900,-

Mesoterapi tilfører vitaminer, hyaluronsyre og anitoksidanter til huden og etterlater huden frisk og glødende. Leveres som små microinjeksjoner i vevet. Bruksområder: •Hudstruktur/ hudforbedring •Hudoppstrammende •Revitaliserende •Fine linjer og rynker •Dehydrert hud •Beksyttende •Tynn hud •Slapp hud •Arr og strekkmerker •Hårbehandling •Kropp

 1 time.  Fra kr. 1.500,-

Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling! En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling! Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm oppstramming av huden hudforbedring pigmenteringer akne arr fine linjer, også rundt øyne og munn forminsker store porer jevner og myker opp strekkmerker bedring av kirurgi Ta kontakt for konsultasjon

 1 time.  Kr. 2.800,-

Spesialmaske er for deg som trenger en fuktboost i huden om sommeren så vel som vinter. Man tilpasser ulike serum, og pensler på en gummimaske over. Denne stivner og man får en okklusjon som gjør at aktive ingredienser fra serumet trekker dypere ned i huden istedet for å fordampe. Huden peeles lett med kornskrubb før masken.

Passer alle, også gravide og ammende.

30 min. Kr. 500,-

Glycolsyre er den minste og mest aggressive fruktsyra for kjemisk peel. Den penetrerer ned til dermis (underhuden) hvor det produseres kollagen og elastin som bygger hudens tykkelse og elastisitet. Glycolsyrebehandling brukes for hudfornyelse og stimuli for å fremme fukt, hudoppstramming, arrproblematikk og hudtone. Det må påregnes en serie av behandlinger, og nedetid noen dager. Huden blir solsensitiv og behandlingen utføres derfor ikke på sommerhalvåret. Ikke for gravide og ammende ift pigmentutvikling.

1 time. Kr. 900,-

Mandelpeel er en kjemisk fruktsyrepeel som pensles på hudoverflaten enkelt eller i flere lag. Mandelsyre er lite aggressiv men har antiinflammatorisk og antibakterielle egenskaper som gjør den særlig gunstig for aknebehandling. Kan brukes av alle, og gir huden en trigger til å fornye seg selv. Fin også ved små utbrudd, eller som booster etter behandlingsfri periode. Kjemisk peel bør unngås om sommeren da huden blir sensitiv for pigmentering etter behandling. Det legges fuktmaske etter behandlingen. Noe nedetid ift rødhet og flassing må påregnes. Ikke for gravide og ammende.

1 time. Kr. 900,-

Hudkonsultasjon og hudanalyse for å skreddersy behandlingene dine. Utføres av kosmetisk dermatologisk sykepleier

30 min. Gratis.

Kontroll etter behandlinger kan bookes her, eller avtales på din time.

All oppfølging av kosmetiske behandlinger er gratis.

G

Green peel behandlinger

GREEN PEEL® FRESH UP Express Express utgaven av den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

30 min. Kr. 990,-

Green peel fresh up er en klassiker. Bruk av naturlige urter som er sårhelende, betennelsesdempende, hudfornyende og gir en fantastisk glød. Perfekt som partypeel før en event, eller som startbehandling for deg som ikke har tatt hudpleie tidligere. Jevner ut hudtonen og fukter huden med tilpasset maske etter behandlingen. Fin for alle hudtyper, også i seriebehandling.

1 time 30 min. Kr. 1.300,-

Green peel energy er en sterkere peel som stimulerer til hudfornyelse ved bruk av friksjon og urter vil man peele hudoverflaten samtidig som man stimulerer celledelingen og får huden til å regenerere seg selv. Brukes til grov hudstruktur, akne, pigmentering, gusten hudtone for å "rydde" i strukturen. Man må påregne noe nedetid etter peel, derfor ikke optimal rett før begivenheter. Rødhet og flassing er forventet, men resultatet blir ny glød og mykere hudtekstur.

1 time 30 min. Kr. 1.500,-

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Denne bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling. Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte produkter fra Dr. med. Christine Schrammek. Resultatet er total hudfornyelse!

2 timer à 60 min med 5-6 dagers mellomrom kr 2500,- + kjøp av 4 helt essensielle hjemmeprodukter kr 1887,-. Til sammen 4387,-

1 time og 30 min. Kr. 2.700,-

486258_10151305916732382_17213916_n.jpg

V

Vi kan nå tilby ALLE kosmetiske og medisinske behandlinger på markedet.

Elisabeth Berntsen er lege ved UNN Harstad, ferdig utdannet i 2006.

Hun har siden 2012 vært autorisert Restylane-behandler, og har lang erfaring innen estetisk medisin.

I tillegg til å være vår ansvarlige lege vil hun kunne tilby mer avanserte behandlinger i klinikken på forespørsel. Vår lege utfører en rekke områder for medisinsk injeksjonsbehandling. Gummy smile, røykelinjer munn, tanngniss, bunny lines og spenningshodepine. Ta kontakt for informasjon om pris og konsultasjon.

Hos oss får du medisinsk hudpleie, trygt.

bottom of page